Lille flagspætte

Picoides minor

Lesser Spotted Woodpecker

Lesser Spotted Woodpecker

Lille flagspætte er udbredt over størstedelen af Europa fra det nordlige Skandinavien til Middelhavet og østpå gennem det centrale Asien til Stillehavet. Arten begyndte at yngle i Danmark i 1964, og bestanden vurderedes i 1990’erne til 70-100 par. Den lille flagspætte er hovedsagelig standfugl, skønt der i visse år foregår mindre invasioner. I Danmark ses i nogle år et mindre antal træk- og vintergæster.

Læs mere om arten i afsnittet fra Dansk Trækfugleatlas her

Mærkningsdata for Lille flagspætte

 
Datavisning: genmeldinger    genmeldinger/mærkninger    mærkninger
Sæson: alle    vinter    forår    sommer    efterår
Periode: alle    før 2003    2003 og frem    seneste 365 dage