Snespurv

Plectrophenax nivalis

Snow Bunting

Snow Bunting

Snespurven er udbredt i den arktiske zone næsten hele vejen rundt om Nordpolen. I Europa yngler arten på Island og i store dele af Norge samt i det nordligste Sverige og Finland og herfra videre østover gennem det nordligste Rusland. I Danmark er snespurven en almindelig træk- og vintergæst over hele landet, dog hyppigst i Nord- og Vestjylland. Arten overvintrer i det sydlige Skandinavien, på De Britiske Øer og fra det østlige Europa østpå gennem de russiske steppeegne.

Læs mere om arten i afsnittet fra Dansk Trækfugleatlas her

Mærkningsdata for Snespurv

 
Datavisning: genmeldinger    genmeldinger/mærkninger    mærkninger
Sæson: alle    vinter    forår    sommer    efterår
Periode: alle    før 2003    2003 og frem    seneste 365 dage


Datagrundlag

Mærkninger
Fugle mærket 0
- heraf mærket som unger 0 (0,0%)
Genmeldinger
Antal genmeldinger 115
Antal fugle 0
Genmeldingsandel 0,0%